Niet dat er nu heel fanatiek gebracht gaat worden, maar soms is het leuk om te weten wat er in het hoofd van de websitemaker bij een bepaalde zaak om ging of waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Bovenal een prachtige plaats om websites van mijn klanten te promoten en tijdelijke acties te promoten

weer werk


 

 

 

Een website voor een euro

Een website voor een euro

Een heel jaar

Of zoals mijn vader altijd al zei, als het te mooi is om waar te wezen is dat ook meestal niet zo. Zelfs met mijngroothandels inkoop korting lukt het mij niet om een domein goedkoper in te kopen dan drie euro, voor een heel jaar dat dan weer wel

Wat verwacht je dan

Heb je de illusie dat voor dat geld een websitemaker voor jou het onderste uit de kan gaat halen? Nou ik heb nieuws voor je, in deze op geld beluste wereld gaat dat meestal niet gebeuren!

En als het al gebeurt

Dan moet je nog maar afwachten wat je krijgt. Ik zie heel vaak websites voorbijkomen waarvan ik als websitemaker kromme tenen krijg. Twee willekeurige voorbeeldjes van de afgelopen periode:

Ben je een keertje op de radio …ik gelukzoek

Ik zat naar de radio te luisteren en trof een interessant interview over gelukzoekers. Meer informatie was te vinden op hun website, dus heel nieuwsgierig typte ik het adres in. Het bleef om een adres te gaan dat in quarantaine stond.

 

Een ander voorbeeld

voor een patiëntenvereniging hou ik de Facebookpagina in de gaten en plaats interessante artikelen voor hun leden op hun tijdlijn. De link van vuurslag spreekt volgens mij voor zich!

Vuurslag

vuurslag

Dat gebeurt ons allemaal

Natuurlijk is het mij ook al eens gebeurd, tijdens het maken van een website voor een evenement publiceerde ik deze tijdens het maken per ongeluk met een verkeerde datum. Hij is die dag 153 keer gedeeld… Met de foute datum! Een mooi leer moment.

Waarom dit verhaal

Een vroegere collega van mij is op zoek naar een baan en benaderde onder andere zijn Facebook tijdlijn met het verzoek een flyer te delen of op te hangen bij lokale supermarkt.. Hierin prijst hij zichzelf aan als gemotiveerde arbeidskracht die kan werken met weinig instructies.

Effectiever

Goed bedacht Aldo maar in deze internet tijd kan het natuurlijk nog wel een tandje effectiever. Ik vroeg me af hoe ik het zelf zou doen, met mijn ervaring als websitemaker natuurlijk vanzelfsprekend met een website en voor ik het wist was ik deze aan het bouwen.

Actie

Eigenlijk vind ik het een leuk en sympathiek idee dus besloot ik het als tijdelijke actie aan mijn klanten aan te bieden. Een website om aan werk te komen bestaande uit twee pagina’s, waarvoor u zelf de tekst en foto’s aanlevert, voor de stuntprijs van € 75.-* inclusief alles, het leven van de werkeloze is al duur genoeg.site Aldo

De kleine lettertjes

  • u levert de inhoud van de website aan en u bent zelf verantwoordelijk voor eventuele spel schrijf en stijlfouten.
  • deze tekst of foto mag maximaal vijf keer worden aangepast daarna bedraagt de vergoeding € 5 per aanpassing.
  • Inclusief een.nl domein naam naar keuze (uiteraard op basis van beschikbaarheid)
  • de looptijd van het domein is één jaar waarna het automatisch vervalt.
  • Inbegrepen is de module om de website te delen op Facebook, Twitter, Pinterest Google+, LinkedIn en Tumblr
  • wij plaatsen uw website op een Nederlandse server van onze keus met een algemeen template.
  • Veranderingen worden in de regel binnen 24 uur doorgevoerd.
  • De website (tijdelijk) offline halen kan altijd.

*Bij vooruitbetaling. Website is een product op maat en wordt in de regel niet terugbetaald. (Uitgezonderd ernstige technische blunders) voor het overige ben ik een redelijk mens.

En Aldo…

Aldo had geluk, hij krijgt zijn website voor een euro. En zelfs die ene euro schenk ik hem. Als dank voor het moment van inspiratie!

weer werk

1
1
0
s2smodern
Deel
powered by social2s

Deze URL en site's zijn te koop

ervarenspreker.eu

madebymie.eu 

wanbetaler.net

kajuitzeilboottehuur.nl

websjopmagazijn.nl

dewebsitefluisteraaruitalkmaar.nl

en natuurlijk ook www.dewebsjop.nl !

lees meer:

 

Ga akkoord met mijn Privacy beleid en cookies Lees hier mijn privacybeleid!