ik ben Sander

De websjop is niet normaal!

Hoewel het er net zo gelikt uitziet als jij jouw bedrijf zou willen presenteren, zit er een klein addertje onder het gras. Ten gevolgen van een auto immuunaandoening ben ik volledig arbeidsongeschikt.

Daarom dewebsjop

Ik ben op zoek gegaan naar een arbeidsactiviteit die ik goed kon beheersen en behappen onder alle omstandigheden. Dus ook vanuit een ziekenhuisbed! Het werd de websjop.nl...En als het echt niet gaat is er een bevriend programmeur die kan waarnemen!

 

Gespecialiseerd

Omdat ik een aantal verschillende specialismen heb, heb ik ook een aantal “gespecialiseerde “ websites gemaakt, waar mijn bedrijfsactiviteiten als een spin in het web hangen. Zo heb ik de websjop in het leven geroepen voor alle activiteiten die met internet en hosting te maken hebben. Het kreeg de pakkende slogan: de webshop, waar anders!

In de maatschappij

Ik heb niet de illusie dat dit bedrijf zoveel  inkomen zal genereren dat het mijn uitkering zal kunnen vervangen, maar ik hoop wel dat ik samen met dit bedrijf de in maatschappij zal kunnen blijven functioneren op zinvolle wijze.

Voor en nadelen

Zakendoen met De Websjop.nl heeft voor en nadelen. Om te beginnen met de voordelen: buiten een enorme creativiteit, is er ook een ongekende drang naar perfectie. Ik ga door tot het goed is! Wellicht is het ook een voordeel dat ik niet zo aan "te declareren uren" vastzit.

Ik heb geleerd!

Ik weet waar ik goed in ben, en wat ik kan. Voor lastige projecten en ultiem maatwerk zit u bij mij meestal niet op de juiste plaats. Ik maak websites volgens het Joomla CMS en dat is het wel zo ongeveer. Ik ben wel goed in staat om te beoordelen of ik een project aan kan of niet. Het is dus altijd zinvol om te informeren naar mijn kunsten!

Snel online

Maar in het algemeen zal het erop neerkomen dat ik snel een goede website online hebt staan vermits het niet al te gecompliceerd is. Vandaar ook de scherpe prijs! Ook op het gebied van zoekmachinetechniek ben ik ondertussen aardig ingeburgerd. Ik ben bekend met de spelregels van Google en kan adviseren op het gebied van Facebook marketing. Al heb ik daar een speciale website voor.

Elk voordeel heeft zijn nadeel

Nadelen zijn er natuurlijk ook: het fenomeen "Deadline" werkt niet erg bij mij. Ook brengt mijn ziekte met zich mee dat ik me soms onverwacht even uit de running ben. Ik heb hier bij het starten van mijn bedrijf lang over nagedacht. Ik neem daarom alleen klussen aan die ik in ieder geval van uit een ziekenhuisbed kan organiseren.

Belangrijke vermelding

Voor het overige vermeld ik duidelijk (waaronder in deze tekst) dat de aangenomen werkzaamheden soms wat langer kunnen duren. Uiteraard heb ik ook nog een soort nooduitgang voor de dingen die met spoed moeten gebeuren (bijvoorbeeld in het geval van virussen) als ik het even niet kan! Maar ondertussen heeft vijf jaar praktijkervaring uitgewezen dat dit op een enkel incident na niet gebeurd.

Kwalitatieve hosting

Voor al mijn websites maak ik gebruik van kwalitatief hoogwaardige servers die in het datacenter in Amsterdam staan opgesteld. Deze servers staan dicht bij de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX). Deze locatie is het knooppunt waar wereldwijd veel internetverkeer samenkomt. Verder is de AMS-IX één van 's werelds grootste internetknooppunten ter wereld. De servers draaien op Centos Linux. Wat betekent dat ze uiterst stabiel zijn.

Veel van mijn hosting besteed ik uit/draait op de servers van Versio. Dit heeft de volgende voordelen:

Gratis scripts meegeleverd

Bij ieder van de webhosting pakketten wordt Installatron meegeleverd. Hiermee kunt u met een klik op de muis meer dan 40 scripts installeren. Denk hierbij aan phpBB, WordPress, Joomla, Magento en nog veel meer!

Uiterst geavanceerd en kwalitatief platform

Omdat Versio.nl één van de grootste webhosting bedrijven van Nederland en België is, is het webhosting platform erg geavanceerd. Alle webhosting servers staan in een high availability cloud. Hierdoor kunnen wij betere snelheden en uptimes garanderen dan wie dan ook! Ook 100% uptime en Websites met onbeperkte datalimiet zijn nog steeds zeer betaalbaar

U wordt geplaatst op Nederlandse servers met Nederlandse IP adressen

Alle servers van Versio zijn fysiek gelegen in Nederland. Dit brengt enkele grote voordelen met zich mee. Vanwege de centrale ligging en de uitstekende infrastructuur is uw website extra snel. Onze Nederlandse webhosting pakketten worden geplaatst op servers die voorzien zijn van Nederlandse IP adressen. Dit brengt grote voordelen met zich mee voor Nederlandse zoekmachines (o.a. Google.nl en Bing.nl).

Up-time garantie van 99,9%

Versio garandeert bij ieder webhosting pakket een uptime van 99,9%. Is dit onverhoopt niet het geval dan krijgt u het betaalde bedrag terug.

-En al heeft u hier niet veel mee te maken: Support meestal binnen 2-3 uur, gegarandeerd binnen 24 uur

-Versio neemt enkel helpdesk medewerkers aan die niets anders dan de beste ondersteuning willen bieden aan de klant. Dit resulteert in professionele, duidelijke en snelle antwoorden van de helpdesk op uw vragen.

Vrijheid

Verso geeft mijn klanten zoveel mogelijkheid vrijheid. Zo kunt u in uw klantenpaneel zelf uw accounts verspreiden over verschillende servers. Zo krijgt ieder account een ander IP adres en dit kunt u gebruiken om uw positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing te verbeteren.

Gratis

Wellicht denkt u nu: "dat kan ik zelf ook regelen bedankt voor de tip", dan geef ik u die bij deze cadeau. Ik wens u zelfs veel plezier en succes. Als u er niet meer uitkomt help ik u nog steeds graag. Hier vindt u de directe link naar Versio.nl

Kamer van koophandel

De websjop.nl is een officieel bij de kamer van koophandel ingeschreven bedrijf en kan dus facturen leveren met btw-specificatie. Voor het overige werk ik voor opdrachtgevers, en het maakt mij dus niet uit of deze een bedrijf zijn of een stichting of…

Webdesign

Naast het hosten van websites, kan ik deze ook voor u bouwen. De websjop levert websites tegen een zeer scherp tarief vanaf € 100 exclusief BTW, al zal ik er eerlijk bij zeggen-alle waar naar zijn geld-dan moet je zelf wel een hoop doen. Wel met zekerheid dat ik u verder helpen als u vast zit.

Bekijk mijn portfolio of ga het gesprek aan en informeer naar de mogelijkheden

 

 

Toch mis?

Ook bij mij kan er natuurlijk weleens wat misgaan maar in alle voorkomende gevallen los ik de missers professioneel op. Als de klant -u dus-tevreden blijft, dan blijf ik dat ook.

Voor meer informatie over alle diensten, of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kun je contact met mij opnemen.
Ik ben je graag van dienst.

Sander Otter mei 2016

1
1
0
s2smodern
Deel
1
1
0
s2smodern
powered by social2s

Deze URL en site's zijn te koop

ervarenspreker.eu

madebymie.eu 

wanbetaler.net

kajuitzeilboottehuur.nl

websjopmagazijn.nl

dewebsitefluisteraaruitalkmaar.nl

en natuurlijk ook www.dewebsjop.nl !

lees meer:

 

Ga akkoord met mijn Privacy beleid en cookies Lees hier mijn privacybeleid!