Website & hosting

Zonder goede hosting geen goede website

Daarom een aparte pagina over hosting en een aparte pagina over (Joomla)  websites! Zodat je zeker weet dat je de juiste keuzes maakt als je voor mij kiest. Naast jarenlange ervaring telt ook de uitgebreide kennis van allerhande toepassingen waardoor jij verzekerd bent van de beste website.

Hieronder staat een heel verhaal over mijn tarieven en de opbouw van Joomla in combinatie met domeinregistratie. Mooie achtergrondinformatie voor als je er echt meer van wilt weten. Als je de keuze al gemaakt heb mag je natuurlijk ook gewoon meteen bestellen.

bestel

Joomla is als lego

Van lego kun je alles maken. Dat geldt voor Joomla ook. Overal zijn goede modules te vinden die er precies voor zorgen dat jouw website doet wat je ervan verwacht. Uiteraard zijn net als in het echte leven de startersets het goedkoopst. Hoe meer functionaliteit, hoe meer geld je waarschijnlijk kwijt bent. Al gaat deze regel niet altijd op!

Domeinregistratie

De standaard periode waarvoor je een domein kunt registreren is een jaar. Ik wijk hier een klein beetje vanaf. Standaard neem ik de eerste 10 maanden voor mijn rekening zodat er pas na een jaar een nieuwe factuur komt. Niet op tijd betaald is geen verlenging!

Startpakket  Een website vanaf één euro

In websiteland wordt een hoop gestunt met de prijzen. Een website vanaf één euro is op dit moment op vele plaatsen te boeken. Maar wat krijg je dan? Een websitemaker die bereid is het onderste uit de kan voor je te halen? Lees mijn visie

De juiste basis

Voor de opzet van een website met alle Google dingetjes op de juiste plaats, dus zonder ingewikkelde dingen ben ik al snel een paar uurtjes bezig. Kijk maar eens in je eigen tarievenlijst hoeveel je daarvoor rekent?

Het kan goedkoop

Soms is het maken van een website super simpel, een eenvoudige contactpagina op het wereldwijde web zou niet de hele wereld moeten kosten. Het loont dus altijd de moeite om uw internetaspiraties eens door te spreken met mij.

Een mooi voorbeeld voor € 75,- all inc

Een voormalig collega van mij was op zoek naar een nieuwe baan, waarbij hij zijn hele netwerk inzette. Dat was het moment dat ik dacht dat een simpele website super effectief zou kunnen zijn. Ik heb er een mooie actie van gemaakt.

Helemaal nieuw was dat overigens niet, zo heeft mijn broer zijn huis verkocht met een extra website. Dat kan overigens ook goed voor boot of auto, zeker als het een speciaal geval is!

Handig

Uiteraard heb ik een bepaalde handigheid in mijn werk, dus kost het mij ongetwijfeld minder tijd dan u. Daarom heb ik wat richtprijzen gemaakt:

Basispakket vanaf € 500,-

Een keuze uit een dertigtal standaard templates, inclusief 10 maanden hosting, op tarief plan van Otterig basis, domeinregistratie(.nl) en een website die, binnen de grenzen van het template, op maat gemaakt wordt. Niet inbegrepen zijn de prijzen van eventuele commerciële toepassingen als die speciaal worden aangeschaft.

Totaal op maat  vanaf €1000,-  

Niets is meer standaard wat ruimte geeft voor het gebruik van Uw eigen huisstijl, kleuren en logo's. Inclusief domein registratie (.nl) en 10 maanden hosting op basis van het tariefplan Otterig bedrijf. Niet inbegrepen zijn de prijzen van eventuele commerciële toepassingen.

Webshopvanaf €1500,-   
Het meeste werk aan een webshop is het plaatsen van de artikelen in de shop. Op het moment dat u een medewerker heeft die dat in loze uurtjes kan doen, is dat uiteraard voordeliger dan wanneer een websitemaker dat op basis van uurtarief doet. Dus ook hier worden de kosten bepaald door de ingewikkeldheid van de klus. Omdat een webwinkel iets meer onderhoud vergt een iets gecompliceerder is om in elkaar te zetten reken ik een vanaf prijs die iets hoger is.

En daarna:

Na het aanschaffen van de website zal ik u helpen met het plaatsen van de informatie die u op u website wilt hebben. Ook krijg u van mij een beknopte uitleg over de werking van joomla en hoe u uzelf informatie op uw site kunt veranderen. In deze e-mail staat trouwens ook hoe u kunt inloggen bij Otterig.nl en hoe u meerdere e-mailadressen kunt aanmaken etc. Hoewel alle informatie duidelijk is, bestaat natuurlijk de mogelijkheid dat u er niet in één keer uitkomt. In dat geval help ik u graag op weg.

Update

Regelmatig verschijnen er net als bij iedere andere software veiligheidsupdates. Als klant van de websjop hoef je je daar niet mee bezig te houden. Ik zorg voor de installatie van alle updates!

 

Bijhouden

Uiteraard bied ik dit ook de mogelijkheid aan om de website volledig voor u bij te houden. In dit geval kunt je alle wijzigingen gewoon e-mailen, waarna ik de site zal aanpassen. Het zal niet verbazen dat er aan deze service kosten verbonden zijn.

Google

Op het moment dat u website klaar is, dat moment mag je zelf aangeven, zal ik deze aanmelden bij zoekmachines als Google en Bing. Ervaring heeft uitgewezen dat als u de site eerder aanmeld de zoekmachines gaan werken met verkeerde gegevens, hetgeen de zoekresultaten niet ten goede komt!

Facebook

Voor de wat meer commerciële klanten biedt ik ook de mogelijkheid voor het beheer van het Google advertentie programma. Hoewel scherp geprijsd, zullen hiervoor ook kosten doorberekend worden. Ook de website optimaal vindbaar maken voor zoekmachines zodat uw website hoger in de zoekresultaten komt is mogelijk. Uiteraard is dit niet gratis! Deze service wordt uitvoerig beschreven op een aparte website

Wordpress

Niets is veranderlijker dan de mens, die bovendien de neiging heeft om overal achteraan te rennen. Zo kwam enige tijd geleden WordPress op de markt als goede nieuwkomer. Een aantal bedrijven heeft dit systeem omarmt als de nieuwe standaard. Ik heb er naar gekeken en ten opzichte van Joomla geen spectaculaire vooruitgang gezien. Omdat ik goed ingeburgerd ben in de Joomla wereld blijf ik daar dus voorlopig zitten. Natuurlijk is het goed om de ontwikkelingen op de markt in de gaten te houden, maar er is niks mis met ouderwetse degelijkheid...

Voor alle extra kosten geldt overigens dat deze vooraf gemeld zullen worden, zodat u nooit met onverwachte kosten/rekeningen te maken krijgt!

* prijzen op deze pagina zijn incl.  BTW

1
1
0
s2smodern
Deel
1
1
0
s2smodern
powered by social2s

Deze URL en site's zijn te koop

ervarenspreker.eu

madebymie.eu 

wanbetaler.net

kajuitzeilboottehuur.nl

websjopmagazijn.nl

dewebsitefluisteraaruitalkmaar.nl

en natuurlijk ook www.dewebsjop.nl !

lees meer:

 

Ga akkoord met mijn Privacy beleid en cookies Lees hier mijn privacybeleid!